Home » Even voorstellen

Wie ben ik?

Ik ben Marion van Overbeek en ik woon in Amsterdam.

Jarenlang heb ik stress gehad van mijn slaapproblemen. Dankzij EFT heb ik die problemen zelf opgelost, waar andere methoden niet hielpen. Ik ben daarom zeer gemotiveerd om andere slapelozen te helpen.

Gelukkig kan EFT bij veel meer stressgerelateerde problemen behulpzaam zijn. Daarom is iedereen die op wat voor manier dan ook last heeft van stressklachten, bij mij meer dan welkom voor ondersteuning met EFT.

foto Marion van Overbeek EFT-Lifecoach

Ik ben gecertificeerd EFT-behandelaar, opgeleid door Gabrielle Rutten, hoofddocent bij Novet, het Gary Craig Official Training Center voor Nederland en België. Daarnaast ben ik lid van de Stichting EFT.

Voordat ik EFT-behandelaar werd heb ik in project- en beleidsfuncties gewerkt in de ziekenhuiswereld, de reuma- en revalidatiesector en in ontwikkelingssamenwerking. Ook werkte ik in de ouderenzorg en GGZ, waar ik op interimbasis adviseur en ambtelijk secretaris voor cliëntenraden was.

Ik ben gecertificeerd EFT-behandelaar, opgeleid door Gabrielle Rutten, hoofddocent bij Novet, het Gary Craig Official Training Center voor Nederland en België. Daarnaast ben ik lid van de Stichting EFT.

Voordat ik EFT-behandelaar werd heb ik in project- en beleidsfuncties gewerkt in de ziekenhuiswereld, de reuma- en revalidatiesector en in ontwikkelingssamenwerking. Ook werkte ik in de ouderenzorg en GGZ, waar ik op interimbasis adviseur en ambtelijk secretaris voor cliëntenraden was.

Na een studie Nederlandse Taal- en Letterkunde, heb ik certificaten gehaald voor mediator, trainer communicatieve vaardigheden, en voor lifecoach.

Contactgegevens EFT Lifecoach

Marion van Overbeek


Telefoon: 06 -24 89 58 17
E-mail: info@eft-lifecoach.nl

KvK nr: 55607799
BTW nr: NL001331423B64